joi, 11 septembrie 2008

Agentia de minciuni – Mediafax


Vrei o stire bomba? Vrei o stire falsa? Vrei o minciuna? Nimic mai simplu – suna acum la Mediafax.

Pentru a n-a oara Agentia de stiri Mediafax minte cu nerusinare si lanseaza in mod constient si pervers o stire falsa in care se afirma ca un traficant de droguri este membru MISA.

Stirea este apoi preluata de catre alti jurnalisti si transformata in scurt timp intr-o bomba mediatica.
Din pacate, intr-o asa zisa democratie, impusa cu bata, asistam cu maxima compasiune, si toleram imbecilitatea jurnalistica. In contextul in care “marile vedete de la stiri” isi permit sa faca afirmatii fondate pe minciuna si fals consider ca intrebari de genul: “Ce studii are jurnalistul X”, sau “ Este adevarat ceea ce ni se comanda sa afirmam ca jurnalisti?” nu-si au sensul.
Studiati minutul 15.00 din acest film si veti intelege poate mai bine ca in Romania nu exista democratie, in Romania nu exista jurnalism. Din pacate in Romania exista o sleacta de indivizi penibili si perversi, ce se considera a fi jurnalisti, care de fapt in realitate sunt slugile perverse ale unor indivizi cu bani.
De aceea, astfel de stiri false si calomnioase vor exista, otravind mai departe constinta romanilor.
Desi MISA a oferit mass mediei un comunicat prin care a lamurit aceast fals grosolan, jurnalistii l-au ignorat total.
Iata lista marilor penibili supranumiti jurnalisti:
Agentia Mediafax, Realitatea TV, Antena 3, http://stiri.rol.ro/content/view/147224/2/, Agentia de presa Newsin, Ziua si PRO-TV.

Sursa: www.costicacojocaru.ro

Niciun comentariu: