luni, 13 octombrie 2008

Justitia


Pare de necrezut si totusi in Romania este posibil si aceasta. Sa existe morti, victime, pagube materiale si Nimeni vinovat. Vorbim cu aplomb despre justitie, despre dreptate, despre adevar, despre democratie, dar, din pacate, de cele mai multe ori asistam stupefiati la un circ ce apare ca un vis ciudat si ne este greu sa credem ca este adevarat.

Justitia in Romania a inceput stramb inca din timpul revolutiei; a inceput cu un asasinat pus la cale de francmasoni, cu multa perversitate, ei reusind sa manipuleze un intreg popor avid de libertate, dar orbit de propria-i dorinta. Departe de mine de a dramatiza soarta sotilor Ceausescu, dar daca stam sa privim cu mai multa luciditate ne putem da seama ca noi ca oameni am acceptat ca primul proces in asa zisa democratie sa fie manipulat. Procesul lui Ceausescu a fost un proces in care sentinta era data dinainte de a incepe lovitura de stat din 1989.

Greseala noastra a fost ca ne-am lasat dusi de nas si orbiti de asa zisa libertate am acceptat cu "bucurie" as zice un act de justitie pervers. A fost un proces in care invinuitul nu a avut drept la RECURS. Atentie nu i s-a acordat dreptul la un RECURS. Atunci de ce sa ne mai miram astazi ca nu exista vinovati in ceea ce priveste mineriadele, de ce sa ne mai miram ca nu mai exista teroristii care vorba ceea "trag din toate pozitiile". Exista doar MORTI. Dar nu exista teroristi. De ce sa ne mai miram ca astazi asistam la o mascarada asemanatoare. Nimeni nu e vinovat pentru mortii din timpul mineriadelor, absolut nimeni. Ba mai mult procurorul militar Voinea este acuzat de abuz.

Atata timp cat vom accepta sa fim condusi de marionete pe post de politicienii, atata timp cat vom ramane indiferenti la ceea ce se petrece cu cei de langa noi, cei care conduc Romania din umbra isi vor face jocurile nestingheriti.

"Droguri, armament, munitie, masina de scris automata........" Nu vi se pare cunoscut filmul? Istoria s-a repetat tot in "democrtie" - Scoala de yoga MISA : "droguri, arme, prostitutie''..... 18 martie 2004, actiunea Christ. Va mai aduceti aminte? Priviti cu atentie filmul, si observati ce s-a schimbat in Romania; poate observati ca unii dintre circari raman pe pozitii? De ce ? Cine ii sustine? In ce scop?

Cred ca,deocamdata, asa zisa justitie romaneasca este "dreapta" doar intr-o singura directie. Directia in care vor altii sa privim.

Sursa: www.costicacojocaru.ro

Niciun comentariu: