marți, 10 iunie 2008

Congresul International de Yoga


Asa cum o asana reprezinta "o stradanie comuna a trupului, a mintii si a sufletului de a vibra la unison cu Nemarginirea", la fel si Congresul International de Yoga, promovat de Miscarea de Integrare Spirituala in Absolut in perioada 6-8 iunie 2008, a reusit sa genereze o unda ce a determinat trupurile, mintile si sufletele participantilor sa vibreze la unison cu energiile armoniei, fericirii si bucuriei din Univers. Conferinte, seminarii, workshop-ri, spectacole de teatru, dans si umor, concursul de yoga au reprezentat actiunile sustinute de participanti si organizatori.


In a doua seara a Congresului International de Yoga,  teatrul initiatic  Sophrozin a prezentat spectacolul intitulat "Cele 10 chipuri ale lui Dumnezeu". Au fost oferite publicului aspecte initiatice inedite despre cele 10 Mari Puteri Cosmice. 








In cadrul concursului international de yoga: " Promovarea valorilor spirituale milenare Yoga" s-a putut observa aspiratia celor 112 participanti de a face fata probelor.  Surpriza placuta a venit de la reprezentanta Cehiei, o femeie practicanta a sistemului yoga de doi ani, care a reusit sa sustina Chakrasana timp de 20 de minute si 17 secunde.
Ultima  fotografie realizata a reusit sa surprinda minutul 19 de pe cronometrul afisat.




Umorul, prezent si el, a deschis si mai mult sufletele participantilor la congres, colegii actori reusind ca de obicei sa surprinda aspecte inedite din viata curenta. Facand haz de necaz, cu multa delicatete ne-au reflectat anumite atitudini gresite care merita sa le alchimizam, pentru ca asa cum se spune: "Atunci cand  iese Yoga intra Ego-ul si cand iese Ego-ul intra Yoga"

Niciun comentariu: