joi, 19 iunie 2008

Dragostea cea Mare



Sexul un produs, un scop in sine, un mijloc, sau o poarta catre o alta lume?

Din pacate in societatea “ moderna” asistam la o degradare continua a fiintei umane pentru ca omul a ajuns un produs de larg consum. Este posibil ca aceasta  afirmatie sa socheze, dar fiinta deschisa sa observe si sa analizeze la modul real ceea ce se produce in aceasta societate va fi capabila sa vada realitatea.Lipsa de educatie este un alt factor important care atrage dupa sine gregaritatea, prostia si evident nefericirea.

Agresivitatea, violenta, negativitatea  sunt caracteristicile stirilor pe care le vedem si le auzim  zilnic  prin toate canalele media. Rareori o frantura de adevar transpare amestecata intr-un noian de minciuni doar pentru a resuscita speranta. Speranta omului ca maine va fi mai bine, ca maine poate va fi fericit, ca maine poate va intalni “ Dragostea cea Mare.”

Dar cum sa intalnesti "Dragostea cea Mare" in conditiile in care tu o cauti in exteriorul tau, in conditiile in care tu nu stii nimic despre iubire si doar iti inchipui ca a iubi inseamna a face sex. Si acel sex esti educat cu buna stiinta ca trebuie sa dureze 5 minute, sa fie agresiv, degradant si toata media iti prezinta femeia cel mai bun “produs” pe care trebuie sa-l posezi.

Despre iubire ? A!  Da ?

Pai daca discutam despre iubire inseamna ca Exista.

Iubirea exista in interiorul fiintei umane, in sufletul ei – din aceasta perspectiva o prima sugestie este: Cautati in sufletul vostru iubirea si cand o intalniti lasati-o sa se manifeste.

Asa cum am mai afirmat, prin continenta sexuala am reusit sa descopar foarte multe aspecte legate de mine. Am inteles ca sexualitatea poate fi o poarta de comunicare, poate fi o posibilitate de propulsare intr-o alta dimensiune a fiintei umane, in alt univers launtric. Prin continenta sexuala am vazut ca sexul este doar un mijloc si ca de fapt IUBIREA este valoarea.

Aparent toti oamenii zic ca iubesc, dar daca toti oamenii iubesc de ce exista atata suferinta? Raspunsul este destul de simplu : foarte multi oameni au impresia ca iubesc si confunda iubirea cu o forma meschina de manifestare a impulsurilor instinctuale. 

Continenta sexuala reprezinta unica posibilitate exceptionala de a scoate erosul si sexualitatea din sfera condamnabila si decadenta in care exista astazi. Este unica posibilitate  de a folosi erosul si nicidecum de a-l incatusa .

Continenta sexuala este o metoda de evolutie constienta prin simplul fapt ca noi reusim sa ne cotrolam corpul fizic, simturile, gandurile, faptele, intentiile ajungand in scurt timp sa folosim potentialul sexual asa cum noi dorim, el (potentialul sexual) incetand sa ne mai domine.

Din aceasta perspectiva pot afirma ca subestimarea puterii feminine te expune ignorantei.

Reconsiderarea femeii este un pas important in a ne intelege pe noi insine ca barbati. Atata timp cat femeia va ocupa locul bine meritat in inima noastra ea ne va raspunde cu iubire si pasiune. Dragostea se va manifesta, apoi curiozitate , timp si forta trebuie sa detii ca sa explorezi un univers infinit ce tocmai ti se reveleaza – Universul Feminin.

In clipa in care sufletul tau va intalni, plin de iubire si transfigurare,  sufletul iubitei atunci cu siguranta va fi fericit si “ Dragostea cea Mare “ ti se va revela. Fa primul pas si cauta in sufletul tau sufletul pereche, striga-ti in suflet numele iubitei tale si ea va veni in acea clipa exact in sufletul tau. Iti vei da seama imediat ca este real pentru ca in acea clipa vei fi fericit, pur si simplu fericit. Multi se vor uita la tine si nu vor intelege ce este cu tine; vor constata doar, ca probabil esti dintr-o alta lume si cel mult vor spune : Esti indragostit

Niciun comentariu: