joi, 16 octombrie 2008

Democratie sau Sclavie

"La noi este vorba inca de sange, inca este vorba de forta si de impunere prin forta. Deci pot sa va spun ca oligarhii acestia sunt proveniti ca si la noi, in marea lor majoritate, din serviciile foste ale Uniunii Sovietice sau ale Rusiei...." - Generalul Ioan Talpes - B1TV emisiunea Nasul.

"Traian Basescu n-a avut liniste, a inceput razboiul cu Tariceanu. Eu va spun ca a fost invers, Tariceanu a inceput razboiul cu Traian Basescu. Tariceanu si grupul lui...." - Generalul Ioan Talpes - B1TV emisiunea Nasul.

"Talpes a interpretat dezvaluirea premierului ca pe o dovada ca acesta ar servi cu adevarat interesele rusilor. "Sa stiti ca numai un om al rusilor ar putea sa dea o asemenea declaratie ", a declarat fostul sef SIE, accentuand ca "un asemenea comportament numai un om al rusilor putea sa il aiba". Sursa :http://www.ziare.com/Talpes__N_ar_fi_surprinzator_ca_viitorul_Parlament_sa_decida_iesirea_din_NATO_sau_UE-436195.html

Interesante aceste afirmatii. Totusi, pentru cel care este capabil sa inteleaga si sa realizeze anumite conexiuni, aceste afirmatii pot explica de ce am trait 18 ani inca intr-un comunism cosmetizat si prezentat intr-un mod democrat. Este simplu de inteles. Niciodata nu s-a dorit de fapt schimbarea sistemului, s-a dorit doar manipularea populatiei. Iliescu ramane de neatins pentru ca este inca "protejat". A slujit cu nadejde interesele puterii.

Dintr-o alta pespectiva putem sa citim si cartea lui John Perkins "Confesiunile Unui Asasin Economic" si vom intelege mai bine modul in care masoneria actioneaza la nivel planetar pentru a manipula guvernele tarilor mai slab dezvoltate din punct de vedere economic.

"Mercenarii sau asasinii economici sunt profesionisti extrem de bine platiti care excrocheaza tari din intreaga lume pentru sume ajungand la trilioane de dolari. Ei directioneza bani de la Banca Mondiala, de la Agentia SUA pentru Dezvoltare Internationala, precum si de la alte organizatii de <> straine catre seifurile corporatiilor gigant si buzunarele acelor catorva familii de bogatasi care controleaza resursele naturale ale planetei. Mijloacele de care uzeaza in acest scop variaza de la rapoarte financiare frauduloase, alegeri trucate, mita, santaj, sex, ajungand pana la crima. Jocul lor dateaza de cand dateaza si imperiul, capatand insa noi si terifiante dimensiuni in actuala perioada a globalizarii." - John Perkins "Confesiunile unui Asasin Economic."

Poate acest tablou o sa fie mai clar in ceea ce priveste faptul ca in Romania nu putem discuta despre o democratie in adevaratul sens al cuvantului. Totul este deja vandut, presa este cumparata de cercurile puterii, politicienii sunt de fapt slugile perfecte a celor care conduc din umbra. Teroarea este singurul mod de a pastra cat de cat un "echilibru". Pentru a controla un astfel de sistem, a fost necesar sa se distruga mai intai economia, sa redevenim datori bancilor straine, apoi sistemul de invatamant, sistemul sanitar au fost distruse. Identitatea nationala de asemeni trebuie sa fie modificata si din acest motiv generam noi curente traditioanale precum Halloween si ne batem joc de Eminescu. S-au promovat noi valori, notiunea de libertate este pervertita si de fapt tinerii au devenit micii despoti sau micii tirani. Acestea sunt doar o mica parte din instrumentele marii manipulari.

" Intr-adevar, de cele mai multe ori, promovarea capitalismului are drept rezultat un sistem care seamana cu societatile feudale din evul mediu." - John Perkins "Confesiunile unui Asasin Economic."

In spate exista organizatia oculta numita Masonerie.

Sursa: www.costicacojocaru.ro

Niciun comentariu: