joi, 16 octombrie 2008

Tributul Lacomiei



Tributul lacomiei il meritam din plin, dar nu este inca tarziu sa ne dam seama de manipularea penibila pe care masonii astazi o exercita asupra populatiei si cred ca a sosit timpul in care fiecare poate realiza in mod obiectiv o analiza reala asupra situatiei. Importanta este decizia pe care o luam dupa aceasta analiza.

Este reala consecinta dramatica a celor 50 de ani de comunism asupra constiintei umane, dar totusi consider ca un minim de inteligenta si constiinta a ramas in fiecare suflet. Din aceasta perspectiva trebuie doar sa observam cu discernamant ceea ce se petrece astazi si cu siguranta ne vom da seama de imensa manipulare la care suntem supusi in fiecare zi. Daca vom privi cu aceasi pasivitate ca si pana acum, manati doar de interese meschine, egoiste vom plati mai departe tributul propriei lacomii. Daca vom decide ca este suficient, atunci cu siguranta vom face ceva pozitiv. Vom inceta sa mai fim lacomi, sa consumam mai mult decat producem si in schimb vom incepe sa traim onest, civilizat privind mereu prin "lupa" a ceea ce este necesar.

Mecanismul a fost destul de simplu, doar timpul poate ca a fost o problema. Priviti cu atentie si analizati obiectiv cum am fost manipulati. Dorintele si pasiunile omenesti au fost exacerbate, omul in timp transformandu-se intr-o masinarie de consum, intr-un produs usor manipulabil de catre masoni.

Masonii au manipulat din umbra guvernele prin banci, guvernele transformate in slugile perfecte au vandut fara nici o ezitare tarile, si uite asa astazi suntem datori unor fiinte pe care nici nu le cunoastem, nici nu ne inchipuim ca exista, nici macar nu credem ca asa ceva poate sa existe. Ne-am transformat intr-un popor de sclavi datori bancilor si am uitat ca in 1989 am luptat pentru LIBERTATE si unii chiar au murit pentru LIBERTATE nu pentru a deveni slugi. Ce suntem astazi cu adevarat? Slugi sau oameni liberi?

Daca veti privi cu atentie filmul poate observati macar o frantura de ADEVAR. Se spune ca daca veti cunoaste adevarul, adevarul va va elbera. Asa este! Dar pentru aceasta trebuie ca fiecare sa aiba curajul sa privesca in sufletul lui si sa analizeze in ce situatie se afla. Fiecare dintre noi poate sa faca ceva pentru a impiedica un dezastru.Fiecare poate privi prin prisma a ceea ce este necesar si util si nicidecum prin prisma avantajului personal si al lacomiei.

Ramane doar o problema de constiinta. Fiecare e liber sa aleaga ce doreste sa fie: SLUGA SAU LIBER.

Sursa: www.costicacojocaru.ro


Niciun comentariu: