miercuri, 15 octombrie 2008

Masonii in actiune


Suparat ca domnul Gregorian Bivolaru nu a dat curs cererii sale, tovarasul mason Sorin Rosca Stanescu a declansat cu multi ani in urma o campanie de denigrare a scolii de yoga MISA si impotriva lui Gregorian Bivolaru. Va readuc aminte, ca in urma cu ceva timp, Sorin Rosca Stanescu a dorit sa-l racoleze in masonerie pe Gregorian Bivolaru. Am facut aceasta precizare, pentru a intelege ura imensa cumulata de Sorin Rosca Stanescu, ura efervescenta inca, din moment ce isi permite si astazi sa bata campii prin intermediul ziarului ZIUA.

Despre ce este vorba? In acest weekend un grup de oameni din Alba Iulia au realizat o demonstratie de yoga in aer liber, in parc, cu acordul autoritatilor.

Ce credeti ca au inteles cei de la ziarul Ziua? NIMIC - Ba mai mult in stilul specific pervers au publicat un articol, luni 13 octombrie 2008 intitulat nici mai mult nici mai putin " MISA ataca Alba Iulia" ( http://www.ziua.ro/display.php?data=2008-10-13&id=243934&kword=yoga+alba+iulia).

Evident, stilul pervers masonic de abordare a unui eveniment normal intr-o tara democrata. Bunul simt este departe de Romania, in conditiile in care este acceptata cu atata usurinta functionarea unor institutii atat de perverse, subordonate politic si care nu fac altceva decat sa minta si sa-si bata joc de populatie. Chiar daca aparent pare doar o sintagma banala, trebuie sa va spun ca nu este asa. Este o manipulare grosolana a opiniei publice si o calomnie la adresa scolii romanesti de yoga MISA. Stiti foarte bine ca de ani de zile yoghinii sunt acuzati pe nedrept de fapte ce nici in somn nu le-au visat, batjocoriti, jigniti, discriminati datorita unor campanii mediatice mincinoase. Orice om care nu cunoaste adevarul despre scoala de yoga MISA, despre yoghini dar care a citit doar stirile calomnioase, probabil ca acum sta cu gura cascata, asteptand cu sufletul la gura deznodamantul asa zisului "atac".

Este util sa observati macar ce cuvinte au fost folosite de asa zisii jurnalisti in toti acesti ani "democrati" la adresa persoanelor care practica yoga in Romania, este util sa realizati o succinta analiza interioara sa observati ce sentimente sunt declansate in sufletul vostru atunci cand rostiti cuvantul yoga si veti intelege apoi modul grosolan in care ati fost manipulati.

In Romania o actiune pozitiva care este realizata de o persoana care practica yoga devine monstruoasa datorita "jurnalistilor" platiti de indivizi ca masonul Sorin Rosca Stanescu. In Romania mai departe trebuie sa suportam mizeriile celor care ne-au vandut tara. In Romania privim cu nepasare cum Eminescu este batjocorit si stiti care este culmea? RADEM si privim cu nepasare.

In Romania mai avem dreptul de a practica yoga? Voi ce parere aveti?
Sursa: www.costicacojocaru.ro

Niciun comentariu: