luni, 24 martie 2008

Campania de denigrare a scolii de yoga MISA continua

In acest moment campania de presa declansata de ziarul Gardianul este reorientata de ziarul Gandul catre o noua pista; opinia publica fiind ghidata prin diverse metode de manipulare catre o imagine groteasca a scolii de yoga MISA. Prin minciuni repetate legate de sexualitate, pornografie, urinoterapie mass media din Romania a generat in mod constient si discriminatoriu un curent de opinie negativ la adresa oricarui om care doreste sa practice yoga.

 Lipsa de informatie corecta, impletirea sistematica a unor frinturi de adevar intr-un noian de minciuni, persuasiunea, perversitatea, specularea prejudecatilor (sexuale, religioase, sociale), repetarea constanta a minciunilor, neacordarea dreptului la replica sunt doar citeva din metodele folosite de manipulatori.

 O alta metoda folosita este realizarea, finantarea si intretinerea  unor site-uri a asa zisilor fosti cursanti – metoda care a prins repede  in plasa-i bine facuta cativa indivizi care pretind ca au practicat yoga si carora le sunt speculate la maxim frustrarile si neimplinirile personale. Perversitatea, limbajul vulgar si obscen sunt caracteristici de baza si metode clare de comunicare pe aceste site-uri.

Nimeni de fapt nu doreste adevarul pe aceste site-uri – aceste site-uri sunt intretinute si finantate doar pentru a denigra scoala de yoga MISA si de a demoniza imaginea domnului Gregorian Bivolaru.

Acum dupa mai bine de patru ani de la operatiunea CHRIST presa genereaza o alta unda de soc in mass media romaneasca vis a vis de scoala de yoga MISA.

Magia neagra - nici mai mult nici mai putin  yoghinul acum in Romania, din perspectiva acestor perversi ziaristi, sunt si magicieni.

Daca ar fi fost un simplu articol razlet in presa romaneasca am putea zice ca un individ din lipsa de subiecte si in vanatoarea de senzational ( si nu in ultimul rand pentru a-si cistiga painea fara nici un efort) geneareaza inca un mic “circ” cu yoghini.

Din pacate trebuie sa observam ca nu este asa.

Eu as spune mai degraba ca e vorba de o noua comanda politica realizata de acelas autor, domnul Adrian Nastase, pentru ca altfel ziarele si forumistii nu ar sari atit de repede sa o execute.

Daca vom fi atenti si vom citi cele doua articole de pe blogul personal a domnului Nastase, si vom corela cu interviul oferit de catre dansul ziarului Adevarul; in plus daca vom observa ca pe site-ul exmisa, pe blogul domnului Nastase (http://nastase.wordpress.com/), si pe forumul de discutii al ziarului Gardianul avem de a face cu aceleasi personaje care cu zel si stoicism posteaza, vom intelege mult mai bine modalitatea de actiune. 

Pentru a intelege si mai bine va sugerez sa raspundeti la urmatoarele intrebari:
-  Care este scopul pe care il urmareste Adrian Nastase publicind la patru ani dupa alegeri aceste articole pe blogul personal?

-       De ce tocmai acum are astfel de reactii?

-       De ce nu a avut reactii cind oamenii abuzati de autoritati au depus plingeri si petitii pe masa dansului cind era prim ministru?

-       De ce s-a prefacut ani de zile ca nu stie nimic despre scoala de yoga MISA si brusc si-a dat seama ca a pierdut alegerile din cauza ca exista MISA?

In loc de alte explicatii sofisticate si fara noima, eu va ofer o explicatie simpla si perfect logica:  Domnul Adrian Nastase este in spatele tuturor abuzurilor care au fost realizate asupra scolii de yoga MISA.

 

O noua campanie de presa o noua directie – magia neagra

 

 Acesta este noua directie pe care acesti perversi manipulatori doresc sa o bage pe gat romanilor folosindu-se de presa, site-uri, asa zisele marturii a “unor “ fosti cursanti yoga pe care nimeni nu-i cunoaste.

 

Ridicolul pare ca nu are limite. Discutii intense pe aceasta tema tocmai pe blogul domnului Nastase; politicienii impusi se pare ca nu mai au idei propii, ei s-au transformat peste noapte in cei mai buni executanti – din acest motiv nu mai au voie sa gindeasca sau sa aiba macar simtul cel bun acasa. Ei se dedau la orice este posibil doar ca sa reusesca; cu alte cuvinte scopul scuza mijloacele. Daca domnul Adrian Nastase a primit ordin de la loja, el este executat imediat si inteligenta este lasata deoparte.

Orice individ cu un minin de inteligenta si bun simt isi poate da seama de manevrele perverse ce sunt executate cu sirguinciozitate de catre aceste papusi de paie cu sortulete asezate in tronuri de hirtie pe post de politicieni. Orice om cu bun simt poate realiza ridicolul si penibilul la care se dedau acesti indivizi. Din pacate asa zisii politicieni marioneta santajabili au renuntat de multa vreme la demnitate, iar in ceea ce priveste verticaltatea  : Asa ceva nu mai exista.

Va intreb domnule Nastase unde ati pierdut tinuta de politician rasat, cult, inteligent. Probabil ca a fost furata de matusa Tamara ( Dumnezeu sa o ierte).

 

Si ca sa intelegeti un alt mecanism va pot spune ca sistemul asa functioneaza si anume:

-       Nu exista politicieni alesi de popor – exista politicieni impusi de partid atita timp cit ei slujesc interesul partidului.

-       Nu exista justitie independenta – justitia serveste interesele celor “puternici “

-       Presa exista doar din motivul ca este un instrument excelent de manipulare si pentru ca avem de a face cu indivizi fara scrupul gata sa execute in orice moment ordinul primit contra unei sume de bani.

-        Banul dicteaza.

Si din aceste motive ( departe de mine ideea de a le elucida sau enumera aici pe toate ) situatia acestui popor este asa cum este la ora actuala. Nu-mi ramine decit sa-l citez pe Doru Pop :

-       “ Romania contemporana ramine in continuoare construita pe aceasta structura politieneasca, unde “cetatenii” traiesc sub o stricta observatie mediatica, iar politicienii exista dupa modelul spitalelor de boli mintale...... La noi nici puterea politica, nici presa, si nici mecanismele guvernarii nu ne dau pace, traim intr-o continua agresivitate a aducerii existentei cotidiene in spatiul public. Bucuria cu care politica intra in intimitatea noastra, ajutata de un sistem mediac defect.............”

 ( Doru Pop- Alegerile Naibii- Fals tratat despre metehnele imaginarului politic autohton – editura Indigo –Cluj 2007)

 

De ce apare in acest moment o astfel de curbura mediatica?

 

Pina in prezent am fost acuzati ca facem sex in grup si urinoterapie (doar pentru ca s-a tradus un material legat de urinoterapie – metoda straveche chiar romaneasca si care nu este predata la nici un an de curs de yoga in aceasta scoala) - prin aceasta metoda s-a speculat prejudecata umana;

Apoi am fost acuzati de consum de droguri, detinere de arme, prostitutie, trafic de persoane – aspecte care evident incalca legea in Romania; evident acuzatii care nu au fost niciodata dovedite intrucat faptele nu exista.

Aceste acuzatii false si mincinuase la adresa yoghinilor incep sa se fie demontate culmea ironiei chiar de martorii acuzarii.

 

Va spun aceasta pentru ca in cadrul procesului domnului Greogorian Bivolaru  de la  Sibiu la infatisarea din  data de 17 martie 2008 o martora a acuzarii a explicat in fata completului de judecata cum a fost tratata de catre securisti si procurori, cum a fost luata, dusa in parc si fortata sa scrie declaratii impotriva domnului Gregorian Bivolaru.

Manipularea incepe sa fie din ce in ce mai evidenta, tacticile comunisto-staliniste incep sa esueze lamentabil.

Observind aceste rasturnari de situatie – incomode pentru autoritatiele romanesti si pentru domnul Nastase – este clar ca s-a impus realizarea unui nou circ mediatic si ca este necesara o alta forma de manipulare a opiniei publice pentru a putea continua nestingheriti abuzurile impotriva practicantilor de yoga si impotriva domnului Gregorian Bivolaru.

 

Si pentru ca domnul Nastase prefara sa dea romanilor – citez din stenogramele PSD- “ sex si circ “ a comandat imediat o noua manevra mediatica mincinoasa si anume : MISA si magia –  motiv intemeiat din perspectiva domniei sale de pierdere a alegerilor prezidentiale din 2004.

Aceasta manevra perversa si mizerabila declansata cu ajutorul ziarelor Gandul, Gardianul, site-ul exmisa, mediatizata pe blogul personal de domnul Nastase  are ca scop fundamental distrugerea scolii romanesti de yoga si a domnului  Gregorian Bivolaru.

 

Daca persoane precum “Gogu”, sau “fost cursant” , sau “Mahacutra” au ajuns la loc de cinste in Romania de ce sa ne mai intrebam ce rang au politicieni gen Nastase care casca gura mare la acesti indivizi si ofera cu succes mici si bere.

 

Am sa inchei acest material cu o gluma :

Din aceasta noua perspectiva a “maestrilor mincinosi manipulatori” va propunem infiintarea in Romania a unei organizatii care sa apere dreptul la prostie si naivitate si care are ca scop lupta impotriva vrajitoriei si magiei.

 Propun sa o denumim Marea Loja Adrianicescu Vrajitorescu Nastasescu; loja de mare interes public care sa fie finantata evident de statul roman din banii contribuabilor ( nu este prima finantata din banii nostri ). Ca scop fundamental sa fie evident lupta impotriva vrajitorilor. Ca metoda va sugeram esafodul si arderea pe rug in piata publica. Metodele sunt consacrate si aplicate cu succes de catre lojile masonice.

 

 

 

Un comentariu:

Anonim spunea...

iar cel mai socant lucru e ca domnul nastase, la fel ca orice alt francmason de ultim grad, stie foarte bine ca practica magia neagra in secta, pardon loja lor.
orice om informat stie ca francmasoneria nu e o asociatie filantropica ci instrumentul dezlantuirii unor forte demoniace in lume.