joi, 31 iulie 2008

Sclavii "democratiei"


Prin intermediul articolului intitulat " Un adept al curentului EMO i-a taiat gatul prietenei sale pentru ca aceasta a vrut sa rupa relatia" publicat de ziarul Gardianul in data de 31 iulie 2008 putem sa observam cu usurinta "boala societatii" actuale care ne determina sa gasim mereu un "tap ispasitor" pentru actiunile ciudate pe care tinerii le fac.
Nu curentul EMO este vinovat, asa cum nici miscarea hippie a anilor 60 nu era falsa. Exista dorinta naturala si perfect umana a unor fiinte de a se exprima liber. Faptul ca nu stiu sa o exprime ( aceasta libertate), faptul ca nu stiu ce este cu adevarat libertate si nu au discernamant duce la aceste forme criminale de manifestare.
Ceea ce lipseste cu adevarat este VALOAREA. Ce valori au tinerii din ziua de astazi? 
Ce sistem valoric de referinta le ofera aceasta societate bazata pe multa agresiune? Ce vedem la televizor? Crime, violuri, jafuri, indivizi umflati in pene care se lauda cu averile lor, emisiuni execrabile cu Irinel. "Imbecalizarea" societatii este evidenta, oricarui cioban parvenit care se crede mare si tare, i se permite orice. Aproape ca nu mai exista limite ale bunului simt, inteligenta fiind sfidata la orice pas de catre niste indivizi agramati. 
Cine oare permite ca toate acestea sa se manifeste? 
Cine este responsabil de educatia acestui individ criminal la numai 16 ani?
Credeti ca acest tanar de numai 16 ani a "inventat"  curentul EMO? Nu, curentul EMO a fost creat cu buna stiinta pentru a orienta o parte a tinerilor cu "probleme de comportament" spre alte directii, in acest caz criminale, iar in spatele acestei miscari cu siguranta exista un " discernamant" ( adica oameni maturi criminali), care in mod constient induce aceste ciudatenii in sufletul tinerilor pe fondul unei asa zise "libertati". 
Expresii gen "fac ce vreau" sau "sunt liber"  in mod constient vehiculate, dar cu un sens valoric gresit au dus la o asa zisa democratie in care bunul simt a disparut de multa vreme.
Considerati ca este utila o educatie in care omul este privit ca un obiect, ca un produs, ca o propietate? Trebuie sa recunoastem, ca deocamdata in aceasta societate bolnava,  femeia a "devenit" o propietate, un instrument, un obiect in mintea multora. Din aceasta cauza unii cred si considera ca ei sunt stapanii femeii. 
In aceste conditii, de ce ne mai miram ca un individ ucide si da dovada de sadism?
Din pacate aceste forme ciudate de manifestare exista pentru ca asa zisii "oameni maturi" responsabili de educatia tinerilor  sunt orientati numai catre ei insisi, pe de o parte, si in plus in spiritul unei asa zise "democratii" si a unei false "libertati de gandire" lasa sa se propage in Romania o serie intreaga de aberatii. Inversarea valorica este evidenta si implementata constient in randul generatiilor actuale si viitoare. Cine oare se afla in spatele acestei noi educatii? 
Totodata parintii sunt primii responsabili in ceea ce priveste educatia unui tanar. 
Acum de fapt asistam oripilati la o consecinta a propriilor fapte. Parinti, cand o sa incetati sa va mai cocolositi odraslele lipsite de educatie si toleranta, lipsite de cultura si civilizatie? 
Guvernatori, cand o sa aveti de gand sa oferiti un cadru decent de trai in Romania?
Ca sa intelegeti ce vreau sa spun, sa analizam 2 evenimente: 
- Stire - Un tanar de 20 de ani a murit in urma unui accident de masina. Era sub influenta alcoolului in momentul producerii accidentului. Datorita vitezei si a alcoolului a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un stalp.
Ce masina avea? Un Audi A6 - nimeni nu zice sa nu dai copilului tau ce este mai bun. Atentie insa, cu discernamant. Cu ce bani si-a cumparat pustiul de 20 de ani un Audi A6? 
Parinti vedeti greseala? Oferim asa zisele "conditii" pe care noi pe vremea lui Ceausescu nu le-am avut; dar uite unde se poate ajunge. Nu comentez mai mult. 
- Guvernanti - Cum credeti ca poate avea autoritate un profesor universitar care este chemat de catre  decanul facultatii si ii zice ca ii scade salariul pentru ca a lasat prea multi restantieri. Mi-a spus sarmanul om - ce sa fac ? Ii trec, daca asa e "sugestia" multi dar prosti, nu conteaza diploma sa aiba, caci apoi se descurca.   
Ce sa mai zica un profesor care are un salariu mizerabil cand elevul vine cu BMW- ul la scoala? Decenta sau imbecilitatea unei asa zise "democratii"..... 
Ar fi multe de spus in aceasta directie, dar atata timp cat asa zisii "oameni de bine" pusi in frunte sunt de fapt primii hoti si primii talhari, ce pretentii sa mai avem de la pustanii care nu-si dau seama pe ce lume traiesc si se comporta asa cum vad in familie, asa cum invata de la o societate bolnava.

Niciun comentariu: