sâmbătă, 5 aprilie 2008

Armonia in cuplu


" Cand iubitul meu se va intoarce acasa, imi voi transforma trupul intr-un Templu al Bucuriei. Oferind acest corp ca un altar al fericirii, parul meu dezpletit il va curata in intregime. Atunci, iubitul meu va sfinti cu prezenta sa acest templu."- Cantecul lui Vaishnav Baul -  

Societatea face eforturi considerabile sa asimileze, sa inteleaga si sa poata tolera homosexualitatea, care este nociva si profund dezechilibranta pentru fiinta umana, din punct de vedere fizic si emotional.

Dar  societatea denigreaza, refuza sa inteleaga si sa accepte tehnici stravechi de armonizare a fiintei umane in plan sexual-amoros (tehnici care apartin sistemului oriental yoga).

Societatea prefera mai degraba o masa imensa de oameni bolnavi, dezechilibrati sexual decit sa promoveze modalitati prin care relatia de cuplu sa aiba succes si sa fie armonioasa.

Pentru simplul fapt ca yoghinii au promovat iubirea si controlul energiei sexuale prin continenta, ei sunt  catalogati ca fiind obsedati sexual. Asta in conditiile in care oferta publicatiilor contine o gama vasta de materiale explicit sexuale (si chiar vulgare) si in plus marea majoritate a ziarelor sunt condimentate cu poze sexy, ca sa se vanda mai bine!

Societatea nu este interesata de rata divorturilor; se promoveaza sexualitatea, dar nu si iubirea; se promoveaza genul de relatie superficiala si de scurta durata, care a reusit sa transforme in timp omul intr-un produs de larg consum ce trebuie epuizat; in acelasi mod se promoveaza modelul “mamei” egoiste care are o cariera acaparatoare si isi creste copiii printre picaturi, condamnandu-i din start la frustrare afectiva.

Tehnicile de armonizare inspirate de traditia yoga, in viziunea criminala a manipulatorilor, sunt prostii care nu merita a fi abordate. Remarcam asocierea voita a tehnicilor de yoga cu aspecte negative gen orgii, prostitutie, trafic de persoane, pornografie, sau cu conotatie negativa (gen urinoterapie). Aceste asocieri au ca rezultat respingerea sistemului yoga de catre foarte multi oameni pentru simplu fapt ca ei nu cunosc realitatea si cred ca fiind adevarate toate minciunile pe care le citesc in presa. Fiecare dintre acesti oameni ar avea insa enorm de beneficiat din punct de vedere al sanatatii, bunastarii, armoniei, succesului (in viata persoanala, amoroasa sau sociala) de pe urma intelepciunii yoghine!

 

 

Un comentariu:

LuciandinGL spunea...

ma bucur ca exista un asemenea site.E minunat ca spui lucrurilor pe numedar....posteaza mai multe filmuletze faine....eventual ...muzica frumoasa....care e parerea ta despre schimbarea imnului national?
Si aici gasesc peste 50% stiri pozitive....Tine-o tot asa.