joi, 3 aprilie 2008

Independenta ziarului "ZIUA - Minciunilor"

IML 1-04-2004 - zi in care drepturile fundamentale ale cetatenilor au fost calcate, de catre autoritati,  in picioare in fata asa zisilor jurnalisti independenti....

Tovarasi ziaristi, unde este prezumtia de nevinovatie in cazul Gregorian Bivolaru?

Asa-zisii jurnalisti de la ziarul ZIUA –“ Ziua minciunilor”  – sunt foarte ofuscati de faptul ca politia a avut alta opinie.

Este adevarat faptul ca in Romania autoritatile incalca frecvent drepturile cetateanului.

Dar va intreb din nou, tovarasi ziaristi, cum e cu prezumtia de nevinovatie in cazul domnului Gregorian Bivolaru – persoana de care va bateti joc de atitia ani de zile?

Va aduceti aminte de acest fapt doar in cazul in care drepturile “ziaristului“ sunt incalcate.

Consider ca trebuie sa va luati de mana cu cei de la Gardianul. De fapt oala este aceeasi.

Demagogia reprezinta ideea forta a mintii voastre si o hraniti din plin cu minciuni si falsuri! Sunteti platiti ca niste asasini sa nimiciti cu ajutorul presei tot ceea ce nu va convine! Sunteti de fapt lachei orbi a unei democratii impuse de catre cei cu bani! “Felicitari” pentru buna slugarnicie si marsavie. Reprezentati tagma campionilor mincinosi cu drepturi de a profesa in Romania asa-zisul jurnalism ....... TNDNEPEDNI.

Si in cazul vostru ma intreb cum de nu ati realizat acest aspect pina acum? Abuzurile realizate de autoritati in cazul scolii de yoga MISA si mediatizate de voi ce inseamna?

Pentru a intelege si mai bine va rog cititi toata stirea aici :

http://www.ziua.net/display.php?data=2008-04-03&id=235539

 

“Garcea in NATO

n    Politia romana a aratat lumii intregi ca ordinul e mai tare decat Drepturile Omului sau Constitutia * Organele de ordine au instaurat prezumtia de vinovatie si au tratat cu brutalitate orice persoana cu insemne anti-NATO * Militienii au saltat oameni care nu au comis nici o infractiune. “- extras Ziua –

 

Tineti minte – ceea ce noua ni s-a petrecut vi se poate petrece si voua. Aceasta este Romania in care doriti sa traiti?

Niciun comentariu: